Вистава-концерт про Joy Division

14 і 15 липня о 19:00 відбудеться прем'єра вистави-байопіку про життя і творчість культової британської групи Joy Division, і її соліста, вічно сумного і загадкового Яна Кертіса.

Рафінована і експресивна музика, звинувачення в нацизмі і скандальні епілептичні припадки соліста – всього за 3 роки зробили Joy Division легендою. Вам розкажуть, покажуть та заспівають Joy Division.

Вартість: 150 грн. (в день вистави – 200 грн.)

Купити квитки.

Сьогодні на вулицях європейських країн знову з'явилися люди у футболках із зображенням Яна Кертіса, щиколотки і зап'ястя яких рясніють тату з цитатами з пісень гурту. Урбаністична приреченість, міська самотність і надія тільки на себе, яка звучить в їхній музиці не оминула і Україну. Саме тому вирішили зібрати разом молодих українських акторів з різних театрів, щоб створити незвичайний біографічний спектакль про легенду світового пост-панку.

10 документальних епізодів життя Яна Кертіса і Joy Division. Життя коротке, і драматичне, переповнене творчістю, любов'ю, болем, життя, що увійшло в світову історію. І звичайно ж музика Joy Division – її буде багато, вона буде абсолютно живою.

Спектакль присвячений дню народження Яна Кертіса. У липні йому не виповниться 59, адже прожив він усього 23. Набагато менше ніж багато хто, набагато більше, ніж рок-н-рол. Але це не заважає відсвяткувати день народження похмурого і загадкового – послухати кавери на найкращі пісні групи, і зануритися в атмосферу британських 70-х, туди, де народжувалося справжнє.

Місце: Арт-завод Платформа (вул. Біломорська, 1), Вартість: 150–200 грн, Організатори: Арт-завод "Платформа"

Реклама:

Головне сьогодні