Мультимедійний проект Samskara Андроїда Джонса

Вперше в Східній Європі та в Україні відбудеться виставка відомого американського художника Ендрю Джонса (Andrew Jones), більше відомого як Андроїд Джонс.

Андроїд Джонс – художник-візіонер, що працює в напрямку діджитал-арт, цифровий алхімік від сучасного мистецтва. Його популярність в інтернеті – колосальна і обчислюється сотнями тисяч шанувальників, а роботи продаються за сотні тисяч доларів. Він один з тих, хто довів, що цифрове мистецтво – це високе мистецтво.

Безпрецедентний візуальний проект Samskara стартував цього літа в США. Виставка в Києві – перша зупинка світового арт-турне проекту.

Проект Samskara – незвіданий всесвіт відомих візуальних образів Андроїда Джонса. Арт-принти діджітального живопису художника, відеоінсталяції, відео-меппінг, динамічні скульптури, музика, що написана спеціально для проекту, проведуть вас крізь інший візуальний Всесвіт. Єдиним стимулятором свідомості в цій захоплюючій подорожі стане мистецтво.

Частина проекту – спеціально створене на основі картин Андроїда Джонса купольне шоу, що дає відчуття повного занурення у візуальну реальність художника, завдяки унікальній технології fulldom.

«Я бачив речі в цьому житті, які я не в змозі описати словами. Я відвідав сфери, де уява закінчується, і жахлива краса нескінченності розкривається знову і знову... Це таємниця, яку я маю намір розгадати до кінця свого життя. Кожне зображення наближає мене до остаточної істини» Android Jones.

Андроїд Джонс – найяскравіша зірка в цифровому співтоваристві образотворчого мистецтва. Художник-візіонер досліджує досвід майстрів минулого і поєднує його з новітніми технічними розробками в області графічних редакторів. Віртуозно жонглюючи впізнаваними образами і символами, він виводить глядача за межі звичного світу. У його роботах відбивається унікальний духовний досвід людини, яка пережила клінічну смерть; академічну художню освіту, можливості нових технологій, помножені на містичний досвід.

Вартість: 100 грн. (відвідування виставки та повнокупольне шоу)

Телефон для довідок та замовлення квитків +380 (44) 229 01 93.

Місце: Atmasfera 360 (вул. В. Васильківська, 57/3, приміщення Київського планетарію), Вартість: 100 грн, Організатори: Atmasfera 360

Реклама:

Головне сьогодні