Лекторій «Як писали класики: Ернест Хемінгуей»

31 липня о 19:00 відбудеться лекція «Як писали класики: Ернест Хемінгуей», яка буде присвячена правилам письма та письменницькій майстерності одного з найвпливовіших письменників ХХ ст.

Слухачі дізнаються про літературні техніки і прийоми, письменницький інструментарій, котрим користувався Ернест Хемінгуей. Також лектор розповість про погляди на літературу і мистецтво, які активно висловлює Хемінгуей у своїх статтях, книжках тощо. Ернест Хемінгуей – американський письменник та журналіст, лауреат Нобелівської премії з літератури 1954 року. Здобув широку популярність завдяки своїм романам та оповіданням, а також завдяки активному та наповненому пригодами життю. Його лаконічний та насичений стиль оповіді відіграв значну роль у літературі XX століття.Автор лекції – Сергій Іванюк (Оксеник) – літературознавець, письменник, журналіст, критик і перекладач, один із відроджувачів «Києво-Могилянської академії», доцент кафедри літератури й іноземних мов, головний редактор журналу «Однокласник».

Тривалість лекції – 2 години. Лекція про письмо Ернеста Хемінгуея буде п‘ятою з циклу «Як писали класики».

Щоб відвідати лекцію, обов’язкова попередня реєстрація. Кількість місць обмежена.

Вартість: 70 грн.

Контактна особа: Мар’яна Хемій +380 (93) 767 43 81.

Місце: Музей книги і друкарства України (вул. Лаврська, 9), Лектори: Іванюк Сергій, Вартість: 70 грн, Організатори: Центр літературної освіти

Реклама:

Головне сьогодні