Фестиваль Kyiv Kustom Kulture

29 серпня фестиваль Kyiv Kustom Kulture збере колекцію унікальних мотоциклів, велосипедів і автомобілів, зроблених в українських майстеренях.

Кастом-культура – субкультурний рух, що об'єднує людей, які захоплюються створенням автомобілів, мотоциклів та велосипедів, а також прихильників американської культури 50-х років.

Кастомайзинг виник у Америці в далеких 30-х роках та почав стрімко набирати обертів, з часом перетворившись на справжній соціальний феномен світового масштабу. Уже багато років фестивалі, присвячені кастомайзингу, з успіхом проходять по всьому світові, поступово завойовуючи все більше прихильників і в Україні.

Основна мета Kyiv Kustom Kulture – представлення та популяризація унікального транспорту, який не тільки відповідає всім необхідним технічним вимогам, а й підкреслює індивідуальний стиль свого власника.

Олексій Согомонов (продюсер «Бумбокс», «Pianoбой»):

«Кастом-культура дуже давно захопила світ – фестивалі, присвячені їй, проводять в Токіо та Берліні, Києві та Лос-Анжелесі. За своїм змістом кастом-фестиваль – це виставка досягнень, пам'ятник самому собі – "Так, чорт забирай, я зміг". І не важливо, чим ти займаєшся – будуєш хотрод, збираєш байк, малюєш Пінсо, стрижеш або граєш сайкобілі, якщо ти крутий, тебе обов'язково помітять. Йти на Kyiv Kustom Kulture треба обов'язково – де ви ще зустрінете людей, з якими годинами можна обговорювати переваги одного мотора над іншим? Беріть дітей – малечу треба з дитинства привчати до вірних тусовок. Беріть собак – з ними веселіше. Беріть гроші – ми зможемо втілити один з девізів KK – "Підтримуй своїх!" Я вірю в те, що хлопчисько або дівчисько, потрапивши на Kyiv Kustom Kulture, коли-небудь, через роки, згадають, що саме підштовхнуло їх взятися за болгарку або за пензель, а може бути за гітару або машинку для тату»

Крім виставки, на відвідувачів Kyiv Kustom Kulture чекають:

- ексклюзивна шопінг-зона, яка зібрала найкращі тематичні бренди і кращих виробників;- розважальна зона з барбер-шопами, пін-ап перукарнями, тату-майстернями, захоплюючими майстер-класами з танців і живою рокабіллі-музикою.

Вартість: 70 грн.

Місце: Галерея «Лавра» (вул. Лаврська, 1 (колишня Івана Мазепи, 17)), Вартість: 70 грн

Реклама:

Головне сьогодні