Дні Надихаючого Кіно

30, 31 серпня і 1 вересня в Києві в кінотеатрі «Кінопанорама» відбудеться показ Днів Надихаючого Кіно. Цей показ приурочений до дня народження проекту. Рівно рік тому відбувся перший показ Днів Надихаючого Кіно, який пройшов з приголомшливим успіхом.

Зараз вас запрошують вже на третю програму Днів Надихаючого Кіно, куди увійшли 12 прекрасних кіно-робіт. На численні прохання глядачів ця програма про натхнення в цілому, і в неї увійшли найкращі короткометражні мотиваційні фільми про кохання, дружбу, сміливість, добро, спорт, силу характеру і людяність, досягнення цілей і мрії. Всі кінороботи дуже добрі, цікаві, надихаючі і дуже різні, але кожен глядач напевно знайде для себе хоча б одну, яка запам'ятається і надихне на щось хороше.

А ще Дні Надихаючого Кіно – це неповторна атмосфера натхнення, музика і також корисні частування. Приходьте до 19:00, щоб надихнутися майстер-класом від школи малювання «Натхнення», спробувати солодощі, намалювати аквагрим, послухати музику і поспілкуватися. 30 серпня показ відкриє дуже надихаюча і різнобічна особистість Андрій Длигач.

Вартість: до 29 серпня – 50 грн., після – 60 грн.

Програма всі три дні однакова.

Придбати квиток і ознайомитися з програмою Днів Надихаючого Кіно можна на сайті.

Місце: Кінотеатр «Кінопанорама» (вул. Шота Руставелі, 19), Вартість: 50–60 грн

Реклама:

Головне сьогодні