Презентація українського перекладу «Колгоспу тварин» Джорджа Орвелла

Книгарня «Є» разом з Видавництвом Жупанського запрошують на презентацію українського перекладу культової повісті Джорджа Орвелла «Колгосп тварин». Участь у презентації візьме письменник, філософ Анатолій Дністровий.

31 серпня представлять культову повість Джорджа Орвелла «Колгосп тварин», яка вважається однією з кращих великих алегорій ХХ століття. Актуальність книжки – незаперечна на сьогодні, як і роман «1984» цього ж автора.

Приємним сюрпризом буде участь у презентації перекладача – Юрія Шевчука. Він з Нью-Йорка скайп-зв'язком розкаже про особливості роботи над українським тлумаченням тексту, історію книжки і перекладів, адже вперше саме українською було здійснено переклад з мови оригіналу ще у 1947 році.

Учасники:

- Анатолій Дністровий – письменник, поет, філософ, художник;- Олексій Жупанський – видавець, письменник, редактор українського видання «Колгоспу тварин», автор післямови;- Юрій Шевчук – викладач Колумбійського університету, автор перекладу.

Вхід вільний.

Місце: Книгарня «Є» на «Золотих воротах» (вул. Лисенка, 3), Лектори: Дністровий Анатолій , Шевчук Юрій, Безкоштовно, Організатори: Книгарня «Є»

Реклама:

Головне сьогодні