Майстер-клас Андрія Накорчевскі «Все має бути феншуй, або Секрети ландшафтної архітектури»

Ландшафтний дизайн це, насамперед, мистецтво. Перебуваючи на стику трьох напрямків: з одного боку, архітектури, з іншого ботаніки, а з третього боку, історії та філософії, вимагає від творців не тільки знань.

Головне завдання ландшафтного дизайну – створення гармонії, краси в поєднанні зі зручностями використання інфраструктури будівель, згладжуванню конфліктності між урбанізаційними формами і природою.

Еталоном ландшафтного дизайну є Японія, де поєднуються новітні технології і духовність. Закони ландшафтного проектування японці називають феншуй.

2 вересня, в FEDORIV Hub, Андрій Накорчевскі, ландшафтний архітектор з 25-річним досвідом, релігієзнавець, професор в університеті Кейо (Токіо), випускник інституту при японській асоціації садово-паркового мистецтва в Токіо детально розкриє професійні секрети, нові тенденції розвитку ландшафтного дизайну в світі і Японії, принципи організації простору в садово-парковому мистецтві та їх застосування в сучасному мегаполісі.

Майстер-клас буде корисним як професійним ландшафтним дизайнерам, архітекторам, урбаністам, так і тим, кому цікаво створити комфортний простір для себе.

Учасникам майстер-класу будуть видані сертифікати про участь.

Зібрані кошти підуть на проведення курсів Всеукраїнською радою реанімації та екстреної медичної допомоги чергових з надання першої медичної допомоги постраждалим в бою.

Купити квиток.

Місце: Fedoriv Hub (вул. Велика Васильківська, 5, Арена-Сіті, офіс 27, 5-й поверх), Вартість: 400 грн, Організатори: Fedoriv Hub , Фонд культурних ініціатив ArtHuss

Реклама:

Головне сьогодні