Прем’єра документального фільму Майкла Медсена «Візит: інопланетна зустріч»

2 вересня Європейське космічне агентство відправляє космонавта Андреаса Моґенсена у відкритий космос. Того ж дня у двадцяти країнах світу відбудеться одночасна прем’єра нового документального фільму Майкла Медсена «Візит: інопланетна зустріч», який пропонує уявити ймовірний сценарій першого контакту з прибульцями на Землі.

Docudays UА запрошує долучитися до міжнародної прем’єри в Україні і взяти участь у живій трансляції з секретного бункера у Копенгагені. Пряме включення почнеться 2 вересня о 20:00 за київським часом в Астрономічній обсерваторії Київського національного університету імені Тараса Шевченка за адресою: вул. Обсерваторна, 3.Вхід вільний, але попередня онлайн-реєстрація обов’язкова за цим посиланням.

У зв’язку з тим, що онлайн-трансляція відбуватиметься синхронно у двадцяти країнах світу, потрібно прийти на показ не пізніше ніж за 15 хвилин до початку.

Про фільм

«Візит: інопланетна зустріч» – це повнометражний науково-філософський документальний фільм Майкла Медсена про зустріч людства з прибульцями. Перше побачення з гостями з космосу висвітлено через уявний візит представників розумної цивілізації з іншої планети. Наразі не існує офіційного плану для першого контакту. Тому «Візит» – це не лише радикальна одіссея у невідоме, а й глибинне дослідження самого людства. Зрештою, це дзеркало, в якому можна побачити радикально відмінний образ того, що люди знають про самих себе.

Майкл Медсен – данський режисер-концептуаліст. Його останній 3D-фільм «Halden Prison» входить до проекту «Собори культури» (Cathedrals of Culture), ініційованого Вімом Вендерсом. Окрім цього Майкл читає лекції в університетах Нідерландів, Данії, Великобританії, США та Австралії.

Місце: Астрономічна обсерваторія КНУ (вул. Обсерваторна, 3), Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні