don't take fake 2015

Набагато важче, ніж здається, – бути єдиним у своїй ніші. Як бренд-шоу, don't take fake конкурує в Києві тільки з самим собою, і кожному новому заходу треба бути краще за попередній. Але ось прийшов +2015 – і знову краще, знову більше. Із заходу, присвяченого особистому стилю, DTF виріс у фестиваль стилю життя. Цей стиль – соромно лежати на дивані.

Для тіла. Безліч спортивних зон на вибір: скейт-парк Casio G-Shock, майданчики для футболу та стрітболу, скалодром і велотрек.

Для голови. Арт-зона, кінотеатр і 2-денна лекційна програма від Windows 10 і онлайн-журналу huntger.com.

Для серця. Автограф-сесія футболістів київського «Динамо», можливість сфотографуватися з Суперкубком України та побачити нову колекцію одягу для вболівальників клубу.

Для душі. Padded Paker – спільний благодійний проект Eastpak x don't take fake x bit.ua. Серія ексклюзивних рюкзаків, створених разом з українськими художниками, персонами і компаніями. Виручка від їх продажу піде до Фонду «Таблеточки».

Традиційна основа don't take fake – величезна, площею в 2000 квадратних метрів, виставка виробників одягу та взуття. З кожним роком в бренд-шоу бере участь все більше топових світових марок. Наприклад, аdidas представить нові іменні кросівки Фаррела Уїльямса, а Puma готує челенж для любителів пінг-понгу.

Цього року don't take fake відзначає 5-річчя, але не чекає подарунків, а навпаки. Кожен відвідувач отримує на вході подарункову карту від Starburger, а пізніше може взяти участь у розіграші велосипедів Electra.

Вхід: 50 грн.

Місце: Національний комплекс «Експоцентр України» (пр-т Академіка Глушкова, 1), Вартість: 50 грн, Організатори: Don't Take Fake

Реклама:

Головне сьогодні