Acoustic Charms: Тріо Олексія Боголюбова

16 вересня тріо Олексія Боголюбова представить чудову авторську джазову програму «Jazz Emotions».

О. Боголюбов: «Концерт нової авторської музики "Jazz Emotions", це найкраще, що сталося на даний момент в моєму композиторстві і виконавстві. Це атмосферна джазова музика у форматі акустичного фортепіанного тріо, звучання якої я давно чув і любив і тільки нещодавно наблизився зіграти».

ВІДЕО ДНЯ

Олексій Боголюбов – джазовий піаніст і педагог, композитор і аранжувальник. Крім авторських джазових проектів та участі у численних фестивалях, Олексій відомий співпрацею з відомими джазменами Gregory Boyd (Denmark), George Stavroulakis (Greece), Sandy Winarta (Indonesia), Roberto Garcia (Cuba), Yissi Garcia (Cuba), Hernan Jay Rodriguez ( USA), Alain Oyono (Cameroon), Gerhard Ornig (Austria), Dominik Fuss (Austria), Odei Al-Magut (The Netherlands) та ін., а також з учасницею «Євробачення» Златою Огневич. Створив незліченні авторські проекти Panic Fusion Trio, Antarctic Jazz та ін.

Костянтин Іоненко – контрабас – універсальний басист, який грає у величезній кількості проектів, абсолютно різних стилів і напрямків.

Сергій Табунщик – ударні – продюсер компанії «Music Evolution», композитор проекту співачки Марини Юрасової Млади «Ethno Fantasy Music», Лауреат Республіканського конкурсу на ударних інструментах.

Вартість: 75 грн. Кількість місць обмежена.

З питань резервування і покупки квитків: + 380 (98) 559 69 11 (Саша Сметаненко).

Місце: Хармс (вул. Володимирська, 45а), Вартість: 75 грн, Організатори: Книжкова лавка-кафе «Хармс»

Реклама:

Головне сьогодні