Презентація українського перекладу Бена Джуда «Крихка імперія. Як Росія полюбила і розлюбила Владіміра Путіна»

24 вересня відбудеться презентація українського перекладу Бена Джуда «Крихка імперія. Як Росія полюбила і розлюбила Владіміра Путіна», а також зустріч з автором. За участі перекладача Станіслава Мензелевського, модерує Олівер Керолл.

Бестселер британського публіциста Бена Джуди «Крихка імперія» – це глибокий і цікавий аналіз сучасної путінської Росії. Ця книжка жива й критична, емоційна й аналітична водночас. Неодноразово перетинаючи Росію від Москви до Владивостока, автор вивчав ту країну, яку воліють не бачити в Кремлі. А вона вельми відрізняється від державно-олігархічної утопії Владіміра Путіна з його намаганнями воскресити імперію Ніколая ІІ та політичний проект Йосипа Сталіна.

«Крихка імперія» – це історія, яку одне покоління ще не знає, а інше вже спромоглося забути. Книжка розповідає про слабкість системи, що тримається на репресіях, тотальній некомпетентності та грабіжництві; про гнилу вертикаль влади та її ненаситного лідера. Коли ж імперія опинилася на межі нервового зриву, єдиним способом консолідувати виснажену націю стала організація війни в Україні.

Захід англійською мовою.

Місце: Будинок одягу (Львівська площа, 8А), Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні