Публічна лекція «Where is our Civic Imagination? / Де наша суспільна уява?»

Перша в Україні Школа урбаністики CANactions за підтримки Посольства США в Україні, медіа-простору FEDORIV Hub та European Business Association представляють публічну лекцію «Where is our Civic Imagination? / Де наша суспільна уява?» одного з найкращих американських урбаністів Тедді Круза та дослідниці теорій і практик глобальної справедливості Фонни Форман.

Подія стане відкриттям для усіх, кого цікавить дослідження міського простору, суспільних трансформацій та діяльність низових ініціатив. Тедді та Фонна розкажуть про проблему занепаду суспільної уяви, потребу мислити креативно та публічно щодо питань майбутнього міста та про важливість колективних прагнень та надій.Тедді Круз – професор урбаністики Каліфорнійського університету Сан-Дієго, дослідник конфліктів в міському середовищі, неформальної урбанізації та міської культуриФонна Форман – професор Каліфорнійського університету Сан-Дієго та лектор Harvard Graduate School of Design, у фокусі досліджень якої є роль громадянської взаємодії, громадського простору та міжсекторальної колаборації в стратегіях справедливої і сталої міської трансформації.

Зареєструватись. Лекція проведеться англійською мовою із синхронним перекладом українською.

Подія на Facebook.

Місце: Fedoriv Hub (вул. Велика Васильківська, 5, Арена-Сіті, офіс 27, 5-й поверх), Безкоштовно, Організатори: Fedoriv Hub , CANactions School for Urban Studies

Реклама:

Головне сьогодні