Фестиваль «Ретро Круїз»

4 жовтня в «Розарії» Національного ботанічного саду імені Гришка відбудеться шостий фестиваль хорошого смаку і добрих традицій «Ретро Круїз». У цей день наймальовничіша частину Києва буде одночасно танцювати запальний свінг, слухати живий джаз, приміряти вінтажні наряди, робити ретро-зачіски. Невід'ємною частиною цього дня за звичаєм буде велопарад, на якому сотні городян на міських велосипедах в ретро-образах проїдуть вулицями Києва.

До вечора на святі буде звучати жива музика – у програмі джазовий концерт з найкращими музикантами та вокалістами України. Там же танцмайданчик, де всі бажаючі зможуть станцювати свінгові танці або взяти участь у майстер-класах від відомих танцювальних шкіл Києва. На малій сцені звучатимуть джазові імпровізації та діджей-сети.

В рамках Фестивалю «Ретро Круїз» будуть облаштовані фото-зони, де стильні та елегантні гості зможуть відобразити свої образи у відповідних інтер'єрах. Протягом усього дня вінтажний ярмарок буде радувати любителів антикваріату та ретро аксесуарів. Унікальною складовою свята стане лекторій, на якому справжні носії ретро-культури розкажуть про історію моди, фотографії та багато іншого.

Традиційно буде обраний найкращий велосипед, найкраща танцювальна пара, найкращий чоловічий та жіночий костюми, найкраща борода і вуса. Переможці отримають цінні призи від спонсорів свята.

Придбати квитки можна заздалегідь за ціною 50 грн., або у день фестивалю – 70 гривень. Для пенсіонерів та дітей до 12 років – вхід безкоштовний.

Купити квитки.

Оскільки «Ретро Круїз» відбудеться в Ботанічному саду, вхід на територію Сада за умовами Адміністрації: 30 грн.

Місце: Національний ботанічний сад ім. Миколи Гришка (вул. Тимірязєвська, 1), Вартість: 50–70 грн. + вхід у Ботсад – 30 грн

Реклама:

Головне сьогодні