Концерт ManSound

13 жовтня виступить ManSound – український вокальний бренд, справжній «вокальний оркестр». ManSound – це шість унікальних голосів, знайомих сотням тисяч шанувальників у всьому світі: тенори Володимир Сухін, Вілен Кільченко, Юрій Роменський, Сергій Харченко, баритон В'ячеслав Рубель і бас Рубен Толмачов.

«Великий» ювілейний концерт – це унікальна колекція вже «фірмових» і абсолютно нових композицій. До грандіозного шоу приєдналися «зоряні» колеги, які виконають свої хіти разом з групою ManSound в стилі а-капела. Ювілейний концерт порадує всіх любителів класики, джазу, народних пісень та популярної музики, адже шестеро вокалістів замінюють на сцені цілий оркестр.

Золотий фонд їхнього величезного репертуару – аранжування найкращої музики в різних стилях і жанрах, від Баха до Стіві Вандера, від українських народних пісень і знаменитих «спірічуелс» до джазових стандартів.

Вартість: 100–800 грн.

Купити квитки.

Подія на фейсбук-сторінці.

Місце: Національний палац мистецтв "Україна" (вул. Велика Васильківська, 103 (колишня Червоноармійська)), Вартість: 100–800 грн

Реклама:

Головне сьогодні