Media Hack Weekend

16–18 жовтня пройде Media Hack Weekend – найбільший хакатон в Україні за участі талановитих програмістів, дизайнерів, винахідників, досвідчених менторів і підприємців. Усі об’єднані спільною метою – знайти нові рішення для розвитку медіаринку та втілити їх у життя.

Що ви отримаєте на хакатоні:

Підтримка менторів. 20 експертів із різних галузей готові вислухати вашу ідею та дати рекомендації, як перетворити її на успішний бізнес.

Доступ до гравців ринку. Ви познайомитесь із професіоналами медіаринку, з представниками відомих брендів та отримаєте можливість залучити їх до своєї ідеї або проекту.

Ресурси. Найкращі команди, ідеї яких дійсно вразять менторів, отримають доступ до усіх ресурсів 1+1 Медіа: хостинг, сервери, трафік, аудиторія, юридична підтримка, маркетинг, PR та інше.

На Media Hack Weekend запрошують:- Product менеджерів;- менеджерів проектів;- маркетологів/PR-спеціалістів;- дизайнерів, UI/UX-cпеціалістів;- Back-End розробників;- Front-End розробників;- розробників мобільних додатків;- розробників Smart TV додатків;- розробників мобільних додатків для Cardboard / Gear VR;- розробників додатків для Oculus Rift;- cпеціалістів по роботі з відео-контентом;- усіх, хто має ідеї або робочі прототипи проектів, що можуть змінити індустрію та формати подачі медійного контенту.

Подія на фейсбук-сторінці.

Вартість: уточнюється грн

Реклама:

Головне сьогодні