Ніч Рекламожерів

23 жовтня в Києві Ніч Рекламожерів готова частувати своїх улюбленців новою програмою 20152016.

В першій частині на рекламожерів чекає порція романтики, еротики та героїчних вчинків від брендів в рекламі. Ви побачите де і як можна займатися коханням, що вода може зробити з дорослими, дізнаєтесь чому вимерли єдинороги і зустрінетесь з Кайлі Міноуг в мильній бульбашці і врешті-решт луснете від радощів і перетворитесь на попкорн.

У другій частині ви зануритесь у підводний світ чаю та потрапите на зірковий парад. Разом з Софі Марсо пірнатимете в океані, будете ризикувати життям з Кірою Найтлі, потім врятуєте землю, займаючись коханням, а не війною – хороший приклад для наслідування. Також, дізнаєтесь, що Санта Клауса можна чекати не лише біля ялинки але й на унітазі.

Гаряча третя частина почнеться з шоу поп-діви Бейонсе, запальної сальси та Леді Гаги, яка освоїла роль діви кабаре. А ще, ви дізнаєтесь, як сісти на шпагат між двома автомобілями та потрапите на інтернаціональний музичний фестиваль, де лунає українська пісня та турецький реп. Родзинкою останнього блоку буде цілий фільм від Chanel за участю Фаррелла Уільямса, Кари Делевінь та Джеральдін Чаплін.

Вартість: 300–400 грн.

Купити квитки.

Місце: Кінотеатр "Сінема Сіті" (вул. Горького, 176), Вартість: 300–400 грн

Реклама:

Головне сьогодні