Другий фестиваль Kyiv Mini Maker Faire

Другий фестиваль винахідників Kyiv Mini Maker Faire запрошує до участі «мейкерів» всіх напрямів і рівнів – від новачків до справжніх майстрів. Подія відбудеться 14 листопада на ВНДГ. Дедлайн подачі заявок для демонстрації винаходів – 14 жовтня.

Подія є частиною міжнародного проекту Maker Faire, майданчика для спілкування винахідників і новаторів, які створюють щось своїми руками. Рівень проектів може бути як початковим (для хобі-зони), так і високотехнологічним (для startup і smart city-зони).

Тематики технічних винаходів, які приймаються: робототехніка та мікроконтролери; 3D-друк; моделювання та прототипи; крафтові вироби з дерева металу, паперу; зелена енергія; механізми; все, що рухається (велосипеди, автомобілі, ракети). Повний перелік можна прочитати в заявці на участь.

Родзинкою майбутнього ярмарку стане зона YouTube, де «мейкерам» розкажуть, як створити власний відео-канал і на ньому заробити. Тут можна буде зустрітися з кращими українськими How To каналами, подивитися за процесом зйомок і познайомитися з популярними відео-блогерами.

«Maker Faire – це середовище, яке допомагає народженню і розвитку підприємництва. Тому він такий важливий для України сьогодні», – вважає організатор події Юрій Власюк. «Формат дозволяє самим різним людям, незалежно від їх рівня підготовки, спробувати зробити щось своїми руками і продемонструвати це іншим. А тим, хто вже створив продукт – показати, як вони це зробили».

Більше дізнатися на сайті заходу.

Вартість: до 30 вересня квиток можна купити зі знижкою в 50%.

Місце: Національний комплекс «Експоцентр України» (пр-т Академіка Глушкова, 1), Вартість: 60 грн

Реклама:

Головне сьогодні