Авторський курс Тараса Прохаська «Письмо як світогляд»

14–15 листопада письменник Тарас Прохасько проведе авторський курс «Письмо як світогляд». Один з найбільш впливових українських письменників сучасності поділиться зі слухачами досвідом творення літературних текстів.

Учасники курсу дізнаються про те, як власний світогляд впливає на текст, як спостереження перетворювати на цікаві історії, як «гратися» з мовою, щоб створити власний авторський стиль та ін.

Програма:- самописець. Як писати про себе;- література – це все ж таки репортаж;- співжиття словосполучень;- деталь як думка;- практичне завдання (аналіз і обговорення).

Тривалість курсу – 8 годин лекційних і практичних занять. Програма буде цікава як авторам-початківцям, так цілком може стати у нагоді й літераторам із досвідом. Також курс буде корисний дослідникам літератури та усім, хто цікавиться творенням письма.

Щоб стати учасником курсу, потрібно заповнити реєстраційну анкету. Кількість місць обмежена.

Кожен учасник сплачує організаційний внесок – 400 грн. (у вартість входить навчальна програма, кава-брейки, роздаткові матеріали).

Контактна особа: Мар’яна Хемій +380 (93) 767 43 81, litosvita.org @gmail.com.

Місце: Музей книги і друкарства України (вул. Лаврська, 9), Лектори: Прохасько Тарас, Вартість: 400 грн, Організатори: Центр літературної освіти

Реклама:

Головне сьогодні