Інформаційна сесія «Креативна Європа»

19 листопада Україна приєднається до Програми Європейського Союзу «Креативна Європа», що надасть доступ українським інституціям до європейських фондів у розмірі 1.46 мільярдів Євро, спрямованих на фінансування аудіовізуального та культурного секторів.

Запрошують до участі: працівників видавництв, організаторів фестивалів, галузевих ярмарок, представників розвинутих культурних мереж, спеціалістів, що займаються виробництвом та просуванням аудіовізуального продукту, розвитком аудиторій та міжкультурним співробітництвом.

ВІДЕО ДНЯ

У програмі:

• Виступи віце-прем’єр-міністра В’ячеслава Кириленка та Єврокомісара із питань освіти, культури, молоді та спорту Тібора Наврачіча.• Презентація Програми «Креативна Європа»: Тім Вільямс, спеціаліст з культурних та креативних індустрій Програми ЄС-Східного партнерства та Карел Бартак, керівник відділу Програми Культура Головного управління культури та освіти Єврокомісії.• Найкращі практити від українських організацій: «Як шукати іноземних партнерів?».• Практичні поради від експертів Креативної Європи з секторів МЕДІА та Культура.• Подальші кроки України щодо участі у Креативній Європі: заступник міністра культури Ростислав Карандєєв.

Для додаткових питань звертайтесь: [email protected]

Необхідно зареєструватись заповнивши анкету до 18 листопада.

Місце: М17 Центр сучасного мистецтва (вул. Горького (Антоновича), 102-104), Безкоштовно, Організатори: Програма ЄС – Східного Партнерства «Культура і креативність»

Реклама:

Головне сьогодні