Лекція «Як писали класики: Рей Бредбері»

25 листопада о 19:00 відбудеться лекція «Як писали класики: Рей Бредбері», яка буде присвячена правилам письма та письменницькій майстерності одного з найбільших відомих письменників-фантастів. Лектор – видавець, критик і літературознавець – Ростислав Семків.

Слухачі дізнаються про літературні техніки і прийоми, письменницький інструментарій, котрим користувався Рей Бредбері. Також лектор розповість про погляди на літературу і мистецтво, які активно висловлював Бредбері у своїх працях, статтях, книжках.

Тривалість лекції – 2 години. Лекція про Бредбері стане дев’ятою і передостанньою з циклу «Як писали класики».

Рей Бредбері – американський письменник, автор близько 400 літературних творів різних жанрів: оповідань, романів, віршів, есе, п'єс для театру і радіо, кіно- й телесценаріїв. Твори письменника є впізнаваними за їх емоційним, психологічним стилем. На думку критиків, Бредбері є унікальним явищем в американській літературі. Головна ідея творів Бредбері – гуманістична тема боротьби Добра із Злом, Світла з Мороком, Знання із Варварством.

Обов’язкова попередня реєстрація. Кількість місць обмежена.

Вартість: 70 грн.

Контактна особа: Мар’яна Хемій +380 (93) 767 43 81, litosvita.org@ gmail.com

Детальніше про лекторій.

Місце: Музей книги і друкарства України (вул. Лаврська, 9), Лектори: Семків Ростислав , Вартість: 70 грн, Організатори: Центр літературної освіти

Реклама:

Головне сьогодні