Лекторій з нейронаук Brainy: «Пам’ять: нейрофізіологічні, генетичні та епігенетичні аспекти»

Переважна більшість людей рідко замислюється над тим, як функціонує їхній організм, а така надзвичайна властивість головного мозку, як пам'ять, взагалі сприймається як щось цілком природне й обов'язкове. При цьому наша пам'ять приховує в собі не тільки безліч цікавих і дивовижних фактів, але й колосальні можливості.

В рамках Brainy – лекторію з нейронаук, організованого креативним простором «Часопис» – провідні українські вчені та спеціалісти з нейронаук доступною мовою розповідають та пояснюють, як працює найдивовижніший та найзагадковіший орган людини - мозок.

30 листопада говоритимуть про таке:

- як людина запам’ятовує та як забуває;- чому деякі люди швидко запам’ятовують, а інші ні;- що таке дендритні шипики та синаптична пластичність;- чи записується інформація в генах нервових клітин.

Ці та багато інших питань на черговій лекції висвітлить Віктор Досенко – український патофізіолог, генетик, завідувач відділу загальної та молекулярної патофізіології Інституту фізіології імені О. О. Богомольця НАН України, професор.

Вартість: 120 грн (умови Простору включені). Для студентів – 80 грн, необхідна попередня реєстрація (вкажіть тип оплати «готівкою» та придбайте квиток на місці після пред'явлення студентського).

Попередня реєстрація обов’язкова, кількість місць обмежена.

Зареєструватись та придбати квиток.

Матеріал розміщено на правах реклами

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Лектори: Досенко Віктор, Вартість: 120 грн, Організатори: Креативний простір «Часопис»

Реклама:

Головне сьогодні