Зустріч «Архітектура & Бізнес»

7 грудня у FEDORIV Hub відомий американський архітектор Енді Кінслоу, співзасновник архітектурного бюро KKT Architects (Талса, штат Оклахома), презентує свої проекти Tulsa Tornado Tower та Centre of the Universe, що викликали гучний резонанс в архітектурному середовищі. Енді подискутує з українськими колегами про пошук інвестицій та грамотне планування міського середовища. Фахівці поділяться досвідом, знайдуть слабкі і сильні сторони та дадуть відповідь на запитання гостей.

Учасники дискусії:

ВІДЕО ДНЯ

Володимир Шевченко – керівник творчої архітектурної майстерні «В. Шевченко», заслужений архітектор України, призер та лауреат фестивалів «Архітектура та дизайн».

Олександр Кучерявий – білоруський архітектор, що спеціалізується на проектуванні виключно енергоефективних будівель. Автор реалізованого проекту – першого в Україні серійного енергоефективного будинку – OptimaHouse.

Дмитро Аранчій – випускник КПІ, КНУБА та АА (Лондон, Великобританія), засновник прогресивної молодої української архітектурної практики Dmytro Aranchii Architects.

Обов'язкова реєстрація.

Подія на фейсбук-сторінці.

Місце: Fedoriv Hub (вул. Велика Васильківська, 5, Арена-Сіті, офіс 27, 5-й поверх), Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні