Презентація книжки «Як писати про культуру?»

CSM запрошує на презентацію книжки «Як писати про культуру?» 10 грудня.

В останні роки спостерігається поступове зникнення культури зі шпальт українських видань і ефірів, тож говорити про вплив критики на українське суспільство не випадало. Проте як річка прокладає своє русло у найхимерніших ландшафтах, так і культура в найважчі часи шукає для себе незалежні майданчики, можливість говорити – у публічному просторі, в незалежних виданнях, у соцмережах і блогах. Культурна аналітика, дискусійні обговорення та коментування суспільних процесів через призму культури пояснюють життя точно та об’ємно. Але питання в тому, як доносити до читача найважливіше, не гублячи головні сенси? З яких позицій оцінювати культурні явища? Як нарешті почати цікавитися, звідки й куди йдуть гроші в культурі?

Про ці питання говоритимуть з учасниками презентації – авторами книжки «Як писати про культуру?»: Оксана Форостина, Павло Гудімов, Юрій Рибачук.

Модераторка зустрічі: Віра Балдинюк – головна редакторка онлайн-видання «Korydor», упорядниця книжки «Як писати про культуру?».

Вхід на презентацію вільний. Необхідно мати документ, що посвідчує особу.

Місце: Американський дім (вул. Пимоненко, 6), Лектори: Форостина Оксана , Гудімов Павло , Рибачук Юрій, Безкоштовно, Організатори: CSM (Фундація «Центр сучасного мистецтва»)

Реклама:

Головне сьогодні