User Friendly Conference 2015

12 грудня GlobalLogic проводить масштабну подію для UX / UI-фахівців: User Friendly Conference 2015. Ця зустріч об'єднає сотні дизайнерів, що створюють десктопні і мобільні додатки. Мета – поділитися досвідом та найкращими практиками у сфері UI і UX, а також створити співтовариство українських дизайнерів, в якому вони зможуть продуктивно розвиватися.

Особливістю User Friendly Conference 2015 стане її практична спрямованість. Говоритимуть тільки про реальні проекти, без жодної теорії.

Спеціальним гостем заходу стане Патрік Ньюбері (Patrick Newbery), директор зі стратегічних питань Method, дизайн-агентства, що працює над продуктами для Google, Nissan, Reuters, Lush, Mubi та ін. Патрік Ньюбері володіє більш ніж двадцятирічним досвідом у сферах управління брендом, дизайну, стратегії та інновацій. Працюючи в компаніях EY і MetaDesign, він створював рішення для таких клієнтів як Amazon.com, Packard Bell, Netscape і Apple.

На User Friendly Conference 2015 також виступлять досвідчені UX / UI-експерти. Підтверджені доповіді:

Катерина Лавренова. Доповнена реальність і нові методи взаємодії з користувачем. Катерина розповість про еволюцію взаємодії користувача з комп'ютером і викликану нею еволюцію інтерфейсів. Особливу увагу буде приділено використанню доповненої реальності в інтерфейсах майбутнього. Як приклад Катерина продемонструє Emma App - розробку її команди, що зайняла 2-е місце на міжнародному конкурсі Intel RealSense App Challenge.

Ярослав Семеляк. Анімація та жестове керування мобільними додатками. Ярослав знає все про анімацію в сучасних інтерфейсах. Він докладно розповість про те, коли потрібно і коли не можна використовувати анімацію, якими принципами при цьому керуватися і які інструменти максимально зручні для прототипування. Крім того, у своїй доповіді Ярослав розповість про жести керування мобільними додатками.

Анна Скоробогатова. Уніфікація дизайну в Enterprise-додатках: UI Framework як спосіб оптимізації процесу. У доповіді Анни йтиметься про створення єдиного стилю і принципів роботи інтерфейсу різних продуктових лінійок компанії. Вона також розповість про поліпшення ефективності роботи дизайн-команди і спрощення взаємодії дизайнер-девелопер.

Тетяна Зав'ялова. Еврістична оцінка додатку (майстер-клас). Тетяна проведе майстер-клас оцінки реального додатку за методикою Джейкоба Нільсена. Це зручний метод аналізу юзабіліті за певним списком параметрів. Метод дозволяє виявити помилки і проблеми, класифікувати їх за значимістю і визначити шляхи їх усунення. На майстер-класі учасники зможуть переконатися в простоті й ефективності цієї методики.

Купити квитки.

Контакт: [email protected]

Подія на фейсбук-сторінці.

Місце: Національний спортивний комплекс «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55), Лектори: Ньюбері Патрік , Лавренова Катерина , Семеляк Ярослав , Вартість: 500 грн

Реклама:

Головне сьогодні