Авторський курс Ростислава Семківа «10 концептів, що рухають літературу»

12–13 грудня видавець і літературознавець Ростислав Семків проведе авторський курс «10 концептів, що рухають літературу». Лектор розкаже, як зробити твір успішним, та доступно і просто розповість про головні поняття теорії письма.

Учасники курсу дізнаються, що значить добре написаний текст, що робить твір успішним, та як рухають літературу десять головних концептів: жанр, канон, композиція, критика, метафора, міф, рима, стиль, сюжет, уява.

Тривалість курсу – 8 годин лекційних занять. Програма буде цікава як авторам-початківцям, так цілком може стати у нагоді й літераторам із досвідом. Також курс буде корисний дослідникам літератури та усім, хто цікавиться творенням письма.

Програма:

- уява, сюжет, міф. Який автор керує свідомістю сучасних читачів;- жанр і композиція. У чому секрет Дюма;- метафора і рима. Чому поезія й далі важлива;- стиль, критика, канон. Як досягають вічності?

Щоб стати учасником курсу, потрібно заповнити реєстраційну анкету. Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок – 400 грн (у вартість входить навчальна програма, кава-брейки, роздаткові матеріали, список рекомендованої літератури).

Контактна особа: Мар’яна Хемій +380 (93) 767 43 81, litosvita.org @ gmail.com

Детальніше про курс.

Місце: Дім освіти та культури «Майстер Клас» (вул. Лаврська, 16a), Лектори: Семків Ростислав , Вартість: 400 грн, Організатори: Центр літературної освіти

Реклама:

Головне сьогодні