TEDxKyiv

Восьма конференція TEDxKyiv відбудеться 13 грудня в КВЦ Парковий.

Цього року говоритимуть про те, що можна дати світу, і яким досвідом світ може поділитися з Україною. Як змінювати спільноти, рухати світ до нових парадигм, робити інновації доступними інструментами для взаємодії в суспільстві, як обдурити природу, аби жити довше, як бути своїм серед чужих та стати агентом змін?

Цього року розширюють географію. Крім українських спікерів на сцені будуть гості з Грузії, Швеції, Естонії та США. Організатори готують понад 10 неймовірних доповідей, які мають змусити вас переосмислити поняття відповідальність: у професії, місті, світі, перед самими собою, будуть комбінувати біологію, генетику та природу аби зрозуміти як довго та щасливо жити, також поговорять про те, як стати частиною глобального руху та чому крапля в океані – це досі важливо для побудови нового українського суспільства, ви разом прослідкуєте, що керує українцями під час їх життєвих виборів і що це означає для країни, спробуєте визначити чи може бути сторітелінг з продовженням.

Більше деталей про подію на сайті.

Вартість: 400–800 грн.

Місце: КВЦ "Парковий" (Паркова дорога, 16а), Лектори: Грицак Ярослав , Коляда Олександр , Филюк Юрій , Вартість: 400–800 грн, Організатори: TEDxKyiv

Реклама:

Головне сьогодні