Вікенд найкращої соціальної реклами

В останній вікенд грудня, з 25 по 27 грудня, у кінотеатрі «Кінопанорама» буде представлена найкраща соціальна реклама за 2015 рік. До підбірки увійшли як переможці найвідоміших рекламних фестивалів, так і абсолютно нові ролики з яскравим емоційним забарвленням, зворушливі і провокаційні, які змусять кожного підскакувати від жаху, ридати та сміятися.

Соціальна реклама завжди розкривала найпотаємніші теми, примушувала глядача співчувати і замислюватися над своїм життям. У програмі будуть представлені ролики, присвячені актуальним сьогодні питанням: боротьбі з палінням і зловживанню алкоголю, екології і охороні довкілля, безпеці на дорогах, толерантності, пропаганді здорового способу життя, СНІДу, насильству в сім'ї і сімейним цінностям, прояву людяності та іншим.

ВІДЕО ДНЯ

Кожен сеанс Вікенду відкриватимуть українські рекламні експерти, які поділяться досвідом створення ефективних соціальних кампаній. Спікер першого дня, 25 грудня, Світлана Лобанова, креативний директор Smartica/Skillers розповість про соціальний проект для UNICEF Україна, з яким команда агенції отримала срібло, бронзу і шорт-лист Effie Awards Ukraine 2015, а також про світовий тренд digital-проектів. Спікери інших днів будуть оголошені пізніше.

Також упродовж Вікенду у фойє кінотеатру буде представлена найкраща друкована соціальна реклама зі всього світу.

Вартість: передпродаж – 50 грн, у день заходу – 60 грн. Кількість місць обмежена.

Купити квитки.

Подія на фейсбук-сторінці.

Місце: Кінотеатр «Кінопанорама» (вул. Шота Руставелі, 19), Вартість: 50–60 грн, Організатори: Kyiv International Social Advertising Festival

Реклама:

Головне сьогодні