Лимонадна вечірка «Жили-Були»

26 грудня Йова Ягер та Настя Птічек запрошують всіх охочих на святкову вечірку з нагоди відкриття кав'ярні The Blue Cup coffee shop у новому форматі. Вас познайомлять з художньо-соціальним проектом «Жили-Були» , персонажі якого тепер живуть на шпалерах, кріслах та подушках серед нового інтер'єру.

На вас чекатимуть:

ВІДЕО ДНЯ

- лимонад та запашна кава;- смачні новорічні подарунки;- розіграші подушки та світшоту з персонажами проекту «Жили-Були»;- привітні баріста, святковий настрій та різдвяна музика;- продаж подушок, листівок та шоколадок від HONEY. Кафе-кондитерская з казковими звірятами в подарунок собі та друзям, певний прибутку з якого буде направлено до Гостемельского притулку для тварин на закупівлю необхідних ліків.

«Жили-Були» – це художньо-соціальний проект, що є результатом співпраці двох українських авторок, дизайнера Йови Ягер та художниці Насті Птічек. В рамках цього проекту розроблено 10 різних зображень тварин та рослин, занесених до Червоної книги України. «Жили-були» проектує реальний стан дикої природи України на метафорично-казкову площину: тетерук, лісовий тхір, білий заєць, рись та зубр в своїх образах пліч-о-пліч переплітаються із предметами, заради котрих їх позбавляють життя мисливці та браконьєри.

Проект має на меті вирішення трьох актуальних питань: незаконне винищення тварин та рослин на території України; допомога природоохоронним організаціям та притулкам для тварин у вигляді перерахування певних відсотків з продажу всіх товарів із зображеннями проекту; розвиток локальної мистецької ініціативи, завдяки залученню всіх охочих до художньої співпраці в межах проекту.

Деталі події на фейсбук-сторінці.

Місце: The Blue Cup coffee shop (вул. Пушкінська, 5), Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні