Концерт «Вслухаючись у місто»

21 січня о 19:00 в Малій галереї Мистецького Арсеналу в рамках виставки Жанни Кадирової «Твоє/Моє», відбудеться перший з шести концертів київських музикантів експерементальної сцени – «Вслухаючись у місто».

Натхненні проектами звукових ландшафтів і філдрекордінга Sonic Terrain та World Listening Day, учасники відкривають серію івентів «слухання» різноманітних джерел звуку.

Шість локацій – шість учасників – шість аудіозамальовок Києва: Ботанічні сади, Голосієво, Поділ та фунікулер, центр, курсуючий між локаціями міський транспорт, магічне павутиння електромереж; місто статичне і місто в русі, простір тихого слухання та багатошаровість нанизаних одна на одну звукових автострад.

Усі звуки, зібрані музикантами для скетчів, у процесі дослідження та підготовки могли піддаватись змінам та персональній інтерпретації. Проте, навіть вирвані з контексту та нав’язливо афектовані, поєднані у колажі та доведені до абсурду, або все ж таки залишені автентичними, без обробки - всі вони генеруються єдиним джерелом: містом.

Два відділи з антрактом:

- AlexLowell/FirstWorldRadio/MaximWerner;- DanVoronov/Berrge/NeitherFamousNorRich;- VJ Slao_0

Вхід вільний.

Подія на фейсбук-сторінці.

Місце: Мала галерея Мистецького Арсеналу (вул. Лаврська, 10), Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні