Short Weekend: The Best of KISFF2015

23 та 24 січня о 20:15 фільми з #KISFF2015 в Кінопанорамі. У суботу KISFF запрошує на фестивальну добірку «Comedy Shorts», яка об’єднала сім абсурдних та різнопланових комедійних стрічок, серед яких номінант у категорії «the best short» від European Film Academy, найкращий фламандський фільм, найяскравіша норвежська картина та інші стрічки. Гарантована допомога у знятті наслідків новорічного олів’є:

- «Де Смет», Вім Гюденс/Томас Бартен, Нідерланди/Бельгія;- «Інтер'єр. Сім'я», Жерар Квінто, Іспанія;- «Повертаючись до справи», Оллі Ілпо Салонен, Фінляндія;- «Пробіжка», Хосе Луіс Монтезінос, Іспанія;- «Сім'я Контрерас», Алехандро Бесеріл Ел'яс, Мексика;- «Так, ми любимо цей край», Хальвар Вітцо, Норвегія;- «Лазня», Нікі Ліндрот Фон Бахр, Швеція.

В неділю KISFF представить добірку, що об’єднала різні фестивальні блоки. Серед картин приз за найкращу режисуру та приз глядацьких симпатій #KISFF2015, австралійський інді-фільм, шотландський володар премії BAFTA, фільм від культового румунського режисера Паула Негоеску та пронизлива польська драма:

- «Життя за сходинку», Матт Ву, Тайвань;- «Магічні Милі», Одрі Лем, Австралія;- «Вайлд», Рорі Александр Стюарт, Великобританія;- «Дербі», Паул Негоеску, Румунія;- «Фрагменти», Ага Вощинська, Польща.

Купити квитки: 23 січня, 24 січня.

Місце: Кінотеатр «Кінопанорама» (вул. Шота Руставелі, 19), Вартість: 50–60 грн

Реклама:

Головне сьогодні