Лекція Тараса Лютого «Шістдесятники: київське коло філософів»

18 грудня 2015 року у Національному художньому музеї України відбулося відкриття виставки «Мистецтво українських шістдесятників. Можливості музею». У експозиції представлені близько 100 живописних і графічних творів з музейних та приватних колекцій, а також добірка архівних матеріалів. Уперше за багато років роботи українських художників-шістдесятників з різних міст України експонуватимуться разом. Ці твори представлені як цілісне мистецьке явище – всупереч тому, що художники працювали у герметичних, майже не сполучених між собою контекстах і за життя не виставлялися поруч.

Освітня організація «Культурний Проект» підготувала в рамках виставки важливу і цікаву освітню складову, що органічно доповнює експозицію з метою ширшого представлення контексту епохи. 24 січня о 14:00 відбудеться лекція Тараса Лютого «Шістдесятники: київське коло філософів».

Вартість: вхідний квиток до музею – 20 грн.

Подія на фейсбук-сторінці.

Місце: Національний художній музей України (вул. Михайла Грушевського, 6), Лектори: Лютий Тарас, Вартість: 20 грн, Організатори: Культурний Проект , Національний художній музей України

Реклама:

Головне сьогодні