Зустріч з Іваном Примаченком «Вчимося вчитися самостійно. Як оволодіти найбільш важливою навичкою XXI століття?»

У сучасному інформаційному суспільстві знання – сила, а вміння ефективно вчитися самостійно – найбільш бажана навичка, що надає надзвичайних конкурентних переваг у професійному та особистому житті. Тисячі корисних книг, сотні цікавих масових онлайн-курсів доступні нам в будь-який момент, але як навчитися ефективно користуватися всіма цими скарбами сучасного суспільства знань?

4 лютого говоритимуть про:

- чи існує талант і як стати найкращим експертом в своїй галузі;- фіксоване мислення та мислення зростання. Навчання протягом всього життя;- інструменти для знаходження найкращих книг, онлайн-курсів та інших навчальних ресурсів;- науково обґрунтовані принципи та прийоми ефективного навчання;- як знаходити час та зберігати мотивацію для самостійного навчання?

Про все це ви дізнаєтеся від Івана Примаченка, співзасновника Prometheus – громадського проекту масових відкритих онлайн-курсів. Окрім Prometheus, Іван був засновником студентського порталу найкращих вишів України «Лови Момент!» та керівником першого проекту масових онлайн-курсів в Україні – «Університет онлайн».

Вартість: 100 грн (умови Простору включені). Для студентів діє знижка – 70 грн.

Придбати квиток.

Матеріал розміщено на правах реклами

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Лектори: Примаченко Іван , Вартість: 70–100 грн, Організатори: Креативний простір «Часопис»

Реклама:

Головне сьогодні