Документальний фотопроект Саші Маслова «Ветерани»

4 лютого у Port Creative Hub відкривається виставка «Ветерани» міжнародно визнаного американського фотографа українського походження Саші Маслова. Спеціально для цього проекту фотограф протягом 5 років подорожував по 21 країні, побувавши на 3 континентах. В результаті, йому вдалося зібрати більше 100 історій і відзняти більше 100 портретів ветеранів цих країн, 22 з яких будуть показані в екпозиції.

Виставка представляє «мозаїку» портретів героїв, яким в минулому дісталися різні ролі: солдат, який побував на полі бою, колишній військовополонений, медсестра, інженер, партизан невеликого європейського села, мирний житель, на долі якого війна залишила глибокий слід.

Фотопроект «Ветерани» вже відомий в усьому світі, про нього писали Esquire, NewYorker, Washington Post, The Guardian і багато інших.

Після презентації у Києві, проект буде продемонстрований в різних містах України – Львові, Одесі, Івано-Франківську, Сумах, Харкові та ін. Проект також буде мати продовження на міжнародних виставкових просторах.

У рамках виставки в Києві Маслов проведе воркшоп для фотографів і всіх, кому цікава історія створення та зйомки проекту.

Розклад подій:4 лютого (четвер), 19:00 – воркшоп Саші Маслова (реєстрація обов’язкова): 100 грн.Експозиція працює з 4 по 28 лютого:Пн–Пт / з 12:00 до 19:00 Сб–Нд / з 13:00 до 17:00Додаткова інформація: [email protected]

Реєстраційна форма на воркшоп.

Саша Маслов – американський фотограф родом з України, живе і працює в Нью-Йорку. Його роботи демонструвались у виставкових просторах Європи і США (серед яких групові й індивідуальні виставки «Що таке Burning Man», Фестиваль Східної фотографії та проект «Ветерани» у Польщі, щорічна виставка Королівського фотографічного товариства у Великій Британії тощо. Фотограф співпрацює з відомими виданнями, серед яких The New York Times, Wall Street Journal, Esquire, Forbes та інші. У листопаді 2015 року його фото було опубліковано на першій шпальті видання The New York Times. Також займається реалізацією власних проектів.

Місце: Port Creative Hub (вул. Набережно-Хрещатицька, 10а), Безкоштовно, Організатори: Агенція культурного менеджменту Art Management , Port Creative Hub

Реклама:

Головне сьогодні