Кубок Platfor.ma із «Що? Де? Коли?»

Найбільше ми цінуємо наших читачів за те, що вони наші читачі. А ще за інтелект і активність. Тому вирішили влаштувати гру, де поєднаються всі три компоненти. Спочатку думали про футбол, але в підсумку переміг варіант із «Що? Де? Коли?». Тому 5 лютого, о 20:00, у просторі Frat Social Club пройде Кубок Platfor.ma із «Що? Де? Коли?».

З нас: цікаві питання, призи від наших найкращих партнерів (повний список нагород оглосимо пізніше), а також хороша атмосфера, з вас – правильні відповіді. А ще інтелект і активність.

Купити квитки.

Гратимемо у спортивний варіант «Що? Де? Коли?», в якому бере учать багато команд одразу. Ведучий ставить запитання, ви у команді потягом хвилини шукаєте правильну відповідь, потім пишете її на спеціальній картці і передаєте ведучому.

Усього два великих раунди плюс півфінал та фінал.

Ви можете прийти один, з друзями або навіть усією редакцією чи командою вашого проекту. Пограти, подивитися, просто поспілкуватися з цікавими людьми. Якщо у вас немає команди, але ви хочете пограти, ми знайдемо її для вас. Приходьте, буде нескладно, цікаво і розумно!

Місце: FRAT social club (вул. Євгена Коновальця (Щорса), 36Д), Вартість: 130 грн, Організатори: Platfor.ma

Реклама:

Головне сьогодні