Лекція Бориса Гриньова "Національна Академія Наук. Вберегти не можна втратити"

Відомий український вчений дасть відверту відповідь на питання, у якому стані знаходиться Національні Академії Наук останні роки і як вона впливає на державну політику у галузі науки та техніки (зокрема на прикладі роботи Комітету по державним преміям України в області науки та техніки).

Також на лекції йтиметься про майбутнє української науки, досвід роботи Академій Наук у різних країнах світу та можливість його використання для реформи в Україні.

Борис Гриньов – один з небагатьох українських вчених, інтегрованих у світову науку.

У 2013 році Борис Гриньов в якості співавтора брав участь у експерименті з бозоном Хіггса у великому андроному колайдері.

Він не тільки вчений–практик, але й управлінець, який багато років займається організаційними питаннями, очолюючи фонд Фундаментальних досліджень. Саме він знає про стан українську науку якщо не все, то майже все.

Борис Вікторович Гриньов - вчений-фізик, директор фонду фундаментальних досліджень, член Національної академії наук України, професор, повноважний представник уряду України в Об'єднаному інституті ядерних досліджень.

20 лютого о 19.30 в Освітній станції 31В1 (вул. Пушкінська 31-в-1)

Реєстрація за посиланням: http://goo.gl/forms/yLbsciovkW

Реклама:

Головне сьогодні