Воркшоп «Кіно vs Музика» від творців «15 сторін Світу»

Як поєднати кіно та музику? Як знайти візуальне вираження для фільму, коли його основа – музика? Чи можливо спочатку створити перший саундтрек і вже після вибудувати на ньому фільм? До чого приводять такі експерименти? Про це та багато іншого розкажуть творці польського фільму «15 сторін Світу» – Сюзанна Золякевич та Цвіка Грегорі Портной в рамках воркшопу 20 лютого.

В скарбничці творців фільму нагроди та номінації численних культових фестивалів світу: Локарно, Канн, Нью-Йорку, Вроцлаву та інших.

Фільм «15 сторін Світу» розповідає про одного з найбільш видатних польських експериментальних музикантів – Євґеніуша Рудніка. Стрічка розкриває революційні ідеї Євґніуша, який був частиною легендарної «Експериментальної Студії Польського Радіо» та створював експерементальну музику задовго до появи поняття «електронна музична сцена».

Замість музичної студії, він використовува наукову лабораторію, магнітну стрічку та ножиці. Архітектура ритмів, пульс природи та людського тіла – саме ці речі намагався відчути Руднік в своїх музичних пошуках.

Досвід роботи над фільмом ляже в основу майстер класу.

Мова воркшопу — англійська.

Вхід вільний. Фейсбук-сторінка події.

Переглянути фільм можна 19 лютого в Кінотеатрі «Кінопанорама», в рамках єдиного прем’єрного показу від проекту KyivMusicFilm.

Місце: Арт-центр Closer (вул. Нижньоюрківська, 31), Безкоштовно, Організатори: KyivMusicFilm

Реклама:

Головне сьогодні