Публічна презентація та обговорення стратегічного бачення розвитку України «Україна. Культура. Майбутнє»

22 лютого відбудеться публічна презентація та обговорення стратегічного бачення розвитку України за участі експертів Несторівської групи та Альянсу Культури.

Як змінюються цінності українців і які чинники на це впливають? Що чекає країну, якщо рухатися за інерцією, а не впроваджувати реформи? Сценарії майбутнього: як культура допоможе Україні подолати виклики безпеки, інтегруватися у світовий контекст і вийти на траєкторію сталого розвитку?

Вперше на громадське обговорення буде винесено Довгострокову стратегію розвитку культури в Україні до 2025 року. Стратегія розроблена згідно з методологією, рекомендованою Європейським Союзом, протягом 2014–2016 років. Внесок у підготовку документу зробили понад 700 фахівців і громадських активістів із різних регіонів України. Модерували процес експерти Альянсу Культури. Стратегія спрямована на упровадження нових моделей урядування, на особистісний розвиток громадян, розкриття потенціалу вітчизняної культури та зростання довіри до України у світі.

Вхід на презентацію вільний. Кількість місць обмежена, необхідно зареєструватися.

Фейсбук-сторінка події.

Місце: Національний художній музей України (вул. Михайла Грушевського, 6), Лектори: Маринович Мирослав , Островська-Люта Олеся , Глібовицький Євген , Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні