Друга відкрита зустріч «Too smart brunches»

27 лютого проходитиме друга лекція спецпроекту про теорію і практику для майбутніх міських підприємців, соціальних активістів і менеджерів культури «Too smart brunches».

Першу зустріч присвячено дизайн-мисленню – Design Thinking vs. Design Doing, яку проведе Ярослав Белінський, дизайнер, експерт з корпоративної айдентики і візуальних комунікацій, співорганізатор ГО «Конгрес активістів культури». Почнуть лекцію з проектного менеджменту для представників креативних професій та з'ясують, чому метод «дизайн мислення» такий популярний у світі і все більше компаній використовують його. Розглянуть переваги та недоліки цього підходу як надзвичайно простого, але дуже дієвого алгоритму, який допоможе відчути, що саме ви керуєте своїм проектом, а не навпаки. Дізнаються, чому дизайноцентрична культура витискає корпоративну та які звички та патерни поведінки дизайнерів у найближчому майбутньому стануть життєво необхідні приватним підприємцям.

Продовжать обговорення на другій лекції «Проектне мислення. Як жити проектом і не забути жити» з Євгеном Семененко, культуртрегером, Senior Graphic Designer Coca-Cola Ukraine, куратором проектів: ВАРТІ ІМЕНА, ВАРТЕ КІНО, INDUSTART, ВАРТА СПРАВА, Behance Portfolio Reviews Ukraine. Дізнаємось, що таке проектна робота, як проявити свої можливості ефективно і не забувати отримати задоволення

Вартість участі: 120 грн.

Кількість місць обмежена, необхідна реєстрація.

Фейсбук-сторінка події.

Місце: Prostir 86 (вул. Малевича, 86), Вартість: 120 грн, Організатори: Niice

Реклама:

Головне сьогодні