Public Talk із Михайлом Зиґарем «Незалежність і авторитаризм: способи виживання медіа та бізнесу»

Книга «Вся кремлевская рать» колишнього головного редактора телеканалу «Дождь» Михайла Зиґаря вже перекладена більш ніж на десять мов, і стала бестселером в Росії, Німеччині та інших країнах. На основі десятків інтерв'ю від відвідувачів Кремля і близьких до нього людей Зигар зробив спробу вперше описати логіку політичного життя Росії та еволюцію Володимира Путіна в контексті відносин з Америкою, Україною та іншими країнами-партнерами.

«Дождь», який Зиґар очолив незабаром після запуску, став унікальним телеканалом на пострадянському просторі, який напряму фінансується глядачем. Вперше російськомовна аудиторія змогла відмовитися від новин, контрольованих державою в користь унікального і незалежного джерела інформації. За п'ять років «Дождь» став синонімом свободи слова. І всі ці роки головним редактором телеканалу був Михайло Зиґар.

4 березня в FEDORIV Hub Михайло чесно і без купюр розповість про:

- те, як робити незалежне комерційно ефективне ЗМІ в складний час тотальної залежності та економічної кризи;- російське політичне життя, зовнішню політику, факти та історії, які не увійшли в книгу «Вся кремлевская рать»;- майбутній розвиток російської зовнішньої та внутрішньої політики.

Купити квиток.

Місце: Fedoriv Hub (вул. Велика Васильківська, 5, Арена-Сіті, офіс 27, 5-й поверх), Лектори: Зигар Михайло, Вартість: 500–1500 грн

Реклама:

Головне сьогодні