Форум InnoTech Ukraine

11–12 березня на НСК «Олімпійський» будуть представлені останні технологічні інновації України. Саме в ці дні відбудеться щорічний форум InnoTech Ukraine, де на одному майданчику зберуться представники бізнесу, влади, розробників, інвесторів, а також – новинки hi-tech-індустрії. Протягом двох днів заплановано провести різноманітні активності, серед яких майстер-класи для дітей, виставкова демозона компаній, а також speeddealing і конференція як ділова частина форуму.

Виставкова демозона обіцяє стати найпопулярнішим місцем заходу. Гості події матимуть змогу ознайомитися з найперспективнішими напрямками у світі – робототехнікою та наочно побачити вже створені прилади.

Тут будуть і робот телеприсутності Max (IMSYS), роботи в людський зріст Mario та Дживко, унікальний програмований Nao (Noosphere), а також – розважальні моделі для дітей: Воллі, Амір і R2D2 (TechnoToys). Одним з напрямків робототехніки є коптери та дрони. Останні моделі та розробки всесвітньо відомого бренду DJI представлять на стенді Fly Technologies, а працівники компанії Politaymo покажуть світ з висоти пташиного польоту завдяки технології віртуальної реальності.

У демозоні відвідувачі матимуть змогу ознайомитися з цими технологіями завдяки компаніям Revera Technology, Maker Lab, 3dSmart, SINT, 3DP, Monofilament. Будуть представлені як українські 3D-принтери, так і закордонні, у т.ч. відома всім марка Makerbot.

Відкрита лабораторія НТУУ «КПІ» – Lampa – продемонструє свої проекти та відповість на запитання, чому необхідно вивчати електроніку, а компанія «Віаком», яка є лідером українського ринку в даному сегменті, представить готові електронні компоненти та продукти для бізнесу.

Окрім цього, на відвідувачів також чекає чимало презентацій інноваційних продуктів:

- Mobipay – рішення в сфері мобільних платежів;- DiGi24– Wi-Fi-модуль, який за допомогою смартфону, може керувати побутовою технікою, кліматом і освітленням вдома; - Underwater Robot Project – дистанційно-керований підводний апарат;- All_bike_concept – концепт електричного лігераду з низьким центром ваги та відмінними аеродинамічними характеристиками; - UniExo – роботизований екзоскелет – прилад, який допоможе людям з обмеженими можливостями набути свободу в пересуванні; - Titanovo – технологія-тест, завдяки якому можна провести генетичний аналіз, не відвідуючи медичну лабораторію;- «Локсмайтер» – смарт-рішення у сфері безпеки;- Telederm – технології інноваційної охорони здоров'я та теледерматології;- «Шкільна карта» – інформаційно-освітня система для шкільних закладів;- Tonki – креативний стартап у створенні готових рамок і фото з картону.

Ще одним сюрпризом стане рекордний для України марафон з масового запуску коптерів у повітря, який відбудеться 12 березня спільно зі всіма власниками безпілотних літальних апаратів. Ця подія станеться перед входом до технологічного майданчику форуму, та буде відкритою для всіх бажаючих. Партнерами стали компанії Drone.ua та Rotor.GP.

Вартість: 1000–1700 грн.

Детальна програма заходу доступна на офіційному сайті форуму.

Місце: Національний спортивний комплекс «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55), Вартість: 100–1700 грн, Організатори: Smile Expo

Реклама:

Головне сьогодні