Кінопоказ: «Shut Up And Play The Hits»

KyivMusicFilm представляє фільм, який у деталях оповідає про останній концерт легендарних електроклешерів LCD Soundsystem, які на злеті популярності вирішили завершити свій творчий шлях. Тоді соліст гурту Джеймс Мерфі свідомо підвів кінець під однією iз найвпливовіших формацій того покоління, одночасно гарантувавши фанам найсильніший фінальний концерт за всю історію існування гурту. Після шоу у журналi TIME написали: «Ми, напевно, більше ніколи не будемо танцювати».

Прощальний виступ відбувся у суботу 2 квітня 2011-го року. На останнє рандеву з музикантами у Нью-Йоркський «Медісон-сквер-гарден» прийшли 14 тисяч людей. Проте охочих потрапити на виступ було більше i ціни у спекулянтів доходили до $1500. Це викликало гнів соліста гурту Джеймса Мерфі, який тоді заявив: «Що б ми не робили, побачити нас не коштує таких грошей!». Xоча більшість відвідувачів концерту з ним не погодились.

Британська культова студія «Pulse», cтворила документальний фільм, який слідує за фронтменом LCD Soundsystem Джеймсом Мерфі протягом 48-годинного періоду, зa день до початку їхнього останнього концерту в «Медісон-сквер-гарден» i до ранку опісля шоу. Творці фільму дали йому назву «Shut Up And Play The Hits».

Пройшло майже 5 років, і світ сколихнули чудові новини: вже незабаром на всіх чекає багатобіцяючий реюніон LCD Soundsystem, новий альбом та світовий тур музикантів.

Місце: Кінотеатр «Кінопанорама» (вул. Шота Руставелі, 19), Вартість: 60 грн, Організатори: KyivMusicFilm

Реклама:

Головне сьогодні