Проект «Нутрощі». Зустріч із редакцією «Батенька, да вы трансформер»

Журналістика – не найпрестижніша робота у світі. Ми в інтернет-журналі Platfor.ma знаємо це зсередини. Кожного разу, коли хто-небудь раптом вирішує стати журналістом, десь в світі плаче кошеня. Але є одна обставина, яка з лишком компенсує всі позбавлення цієї професії – можливість спілкуватися, мабуть, з найцікавішими людьми в світі, випитуючи у них найпотаємніше. Ми самі дуже любимо це, а ще любимо вас, тому хочемо поділитися.

Ми починаємо нову серію подій – «Нутрощі» – зустрічі з героями нашого видання – засновниками цікавих культурних і соціальних проектів, авторами наукових досліджень і великих романів, керівниками великих бізнесів і підприємцями від бога. З усіма тими, кого ви з радістю «додали б в друзі», але на яких поки тільки «підписані». Ми хочемо зробити їх ближче, познайомити з вами і показати, як вони мислять, чим живуть і чому роблять те, що роблять.

Починаємо з несподіваних гостей. Ви, напевно, вже помітили, що сьогодні кожен представник креативного класу бажає створити своє власне медіа, хоча б для того, щоб писати не тільки у фейсбук. Тому ми вирішили познайомити вас ближче з тими, хто робить це не соромно – Єгором Мостовщиковим і Сергієм Ждановим – творцем і одним з редакторів культового самвидаву «Батенька, да вы трансформер».

Єгор і Сергій розкажуть про нутрощі «батеньки»: про те, як проект створюється, з чого складається редакційний жаргон, як люди з читачів перетворюються в авторів (містика), і як бути, якщо вас не покидає думка, що світ остаточно збожеволів.

Вхід: 77 грн. Всім, хто прийде вчасно – знижка 7 грн.

Реєстрація обов'язкова.

Місце: Port Creative Hub (вул. Набережно-Хрещатицька, 10а), Лектори: Мостовщиков Єгор , Жданов Сергій, Вартість: 77 грн, Організатори: Platfor.ma , Port Creative Hub

Реклама:

Головне сьогодні