Виставка Романа Михайлова «Зрізані маршрути»

20 квітня в просторі Port creative hub відкривається виставка резидента PortArtStudio Романа Михайлова, який покаже роботи, створені у майстерні студії. Експозиція складається з робочих матеріалів, експериментальних малюнків, а також завершених композицій із зображенням монументальних фігур на папері.

На виставці глядачі побачить зображення з велетенськими тілами, обтяженими своєю вагою і безпомічністю, а також невеликі силуети, комічні у своїх намаганнях злетіти.

«Папір, як медіа – важливий елемент моєї творчості, мене цікавить його мінливість і можливість руйнування. Одна з його властивостей – недовговічність. Отже використання цього матеріалу дає можливість акцентувати увагу на важливості моменту» – коментує Роман.

Головні персонажі робіт – птахи. Вони скуті, схоплені в момент зусилля, який застигає в неможливості злетіти. Тут йдеться не про орнітологічні дослідження і не про вивчення природи ірраціональних фобій, а скоріше про закладений базовий страх. Проте зображувані фігури не трагічні, вони готові до примирення.

Час роботи експозиції: 20 квітня – 29 квітня, з 12:00 до 19:00,

Місце: Port Creative Hub (вул. Набережно-Хрещатицька, 10а), Безкоштовно, Організатори: Port Creative Hub

Реклама:

Головне сьогодні