Семінар «Мікроекономіка від перших осіб: фірми, ринки, державне регулювання»

VoxUkraine і Київська школа економіки (KSE) проведуть дводенний семінар «Мікроекономіка від перших осіб: фірми, ринки, держрегулювання». Захід відбудеться 23–24 квітня в лекторії Національного технічного університету України (КПІ).

Бізнес і уряд – це партнери, суперники чи підлеглі? Чи виправдане втручання держави в економіку, у яких випадках, і яким повинен бути його рівень? Які ринки і як регулювати? Для України це дуже актуальні питання, знайти універсальну відповідь на які в книгах не так-то просто. Лекції будуть стосуватися продуктивності фірм, монополій і антимонопольного регулювання, державного регулювання економіки і державних закупівель.

«Гарна економічна освіта передбачає три речі: відмінне знання фактичної ситуації в Україні, вивчення досвіду інших країн, розуміння фундаментальних економічних сил, які не завжди на поверхні. Зазвичай викладають один, в кращому випадку два з цих напрямків. Унікальність семінару VoxUkraine – він покриває всі три напрямки», – каже професор Піттсбурзького університету Тимофій Милованов.

Більше про семінар на сайті.

Вартість: до 13 квітня – 1500 грн, до 22 квітня – 2000 грн, 23 квітня – 2500 грн.

Студенти, які першими успішно пройшли вступний тест, зможуть отримати квитки безкоштовно. А учасники семінару, які позитивно склали фінальне тестування отримають сертифікат.

Місце: Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (пр-т Перемоги, 37), Лектори: Милованов Тимофій , Нефьодов Максим , Бєсєдіна Олена , Вартість: 1500–2500 грн, Організатори: VoxUkraine , Київська школа економіки (KSE)

Реклама:

Головне сьогодні