Концерт Holy Esque

Британська Рада в Україні та Sentrum представляють одних із найперспективніших дебютантів 2016 року у рамках серії концертів нової британської музики Selector Live. 12 травня у Києві виступить шотландська пост-панк команда Holy Esque.

Holy Esque утворилися у Глазго у 2011 році. Фронтмент Пет Гайнс і клавішник Кір Рід виросли у поствоєнному містечку Іст-Кілбрайд у графстві Ланаркшир, серед найвизначніших пам’яток якого - бруталістські архітектурні композиції і безкраї шотландські ландшафти, тож у музиці гурту можна легко відзначити цю дихотомію – переходи від гірських піків до западин, високу метафоричність лірики й неуникне бажання ескапізму.

Їхній перший реліз 2012-го року отримав підтримку відомого діджея BBC Radio Енні Мак і відкрив гурту дорогу на фестиваль Glastonbury (сцена найперспективніших новачків BBC). Після цього хлопці вирушили у спільні тури з The Raveonettes і WU LYF, а також виступили на головному американському інді-фестивалі SXSW у Техасі.

У 2016 році Holy Esque випустили дебютний альбом «At Hope’s Ravine» за участю саунд-продюсера Джона Шуманна, лауреата датської і шведської «Греммі», чиє портфоліо прикрашають колаборації із такими командами, як Mew, Kent, Kashmir.

Вартість: 230 грн.

Купити квитки.

Місце: Sentrum (вул. Шота Руставелі, 11), Вартість: 230 грн, Організатори: Британська рада в Україні (British Council)

Реклама:

Головне сьогодні