Ніч рекламожерів

Ніч рекламожерів пропонує вам здійснити нову подорож у світ реклами всього за одну ніч – 28 травня. У нову програму Ночі автор шоу Жан Марі Бурсіко відібрав найкращу рекламу з усього світу: вражаючу, екзотичну, живу, іноді помітну і навіть кричущу, але частіше за все просто веселу.

36-е видання Ночі рекламожерів Жана Марі Бурсіко присвячено планеті Земля. Рекламодавці платять їй данину потужними повідомленнями і дивовижними образами. У новій програмі пожирачі реклами знайдуть Дарта Вейдера, майстрів Йоду і Чубакку в найнесподіваніших сюжетах. Також будуть представлені деякі зразки роликів рідкісної кінематографічної якості, такі як реклама місцевих підприємств.

Любителі реклами побачать Метта Деймона, Девіда Бекхема, Джорджа Клуні та багатьох інших в різних ситуаціях: в серйозних, кумедних або сексуальних рекламних роликах.

Ніч рекламожерів – це нон-стоп показ рекламних роликів з найбільшою в світі приватної колекції цінителя рекламної майстерності та геніального дивака Жана Марі Бурсіко, який більше 30 років тому почав робити зухвалий проект, який підкорив весь світ.

За традицією, рекламожерів чекають розіграші, вікторини, фотосесії, музика і відмінне проведення часу з друзями та колегами.

Купити квитки.

Фейсбук-сторінка події.

Місце: Кінотеатр «Сінема Сіті» (вул. Антоновича, 176), Вартість: 300–350 грн

Реклама:

Головне сьогодні