Концерт Bloom Twins

30 травня в клубі Atlas виступить британський гурт з Києва – Bloom Twins. Сестри Аня та Соня народилися і до 15 років жили в Броварах. Потім переїхали в Лондон, професійно зайнялися музикою і за останні п'ять років підкорили серця не тільки британців, а й континентальної Європи. Минулого року Duran Duran запросили їх із собою в тур.

Сестри грають чаруючий dark pop, прикрашаючи свій приголомшливий, чистий вокал широкою палітрою інструментів: ударними, флейтою, фортепіано, гармонікою та синтами.

В Україну Bloom Twins їдуть з концертом уперше і везуть зовсім новий матеріал зі свого майбутнього релізу «Before The World». У програму також увійдуть пісні, які не виконувалися ще на жодному концертному майданчику Європи.

«Для нас цей майданчик найбільш хвилюючий. Для будь-якого артиста в першу чергу важлива підтримка рідної країни», – прокоментували свій виступ Аня і Соня. В якості подарунка українським слухачам, кожному, хто купить квиток на концерт Bloom Twins, гарантована можливість завантажити новий unreleased трек групи безкоштовно.

Близнюкам і двійнятам вхід по 1 квитку.

Вартість: 250–850 грн.

Купити квитки.

Місце: 'Atlas (вул. Січових Стрільців (колишня Артема), 37–41), Вартість: 250–850 грн

Реклама:

Головне сьогодні