Арт-Середа: зустріч із Петром Армяновським

1 червня в Ізоляції починається новий проект – Арт-Середа. Щосереди у просторі креативної спільноти Izone своє середовище створюватимуть молоді художники / фотографи / перформери / дизайнери.

Першим гостем Арт-Середи стане перформер та кінорежисер з Донецька Петро Армяновський. 1 червня о 19:00 він презентує свої дослідження на тему відмінності та взаємовпливу мистецтва та тероризму. Вхід вільний.

Петро Армяновський: «У серпні 2013 року, ще до початку Євромайдану, у Донецьку був мітинг прибічників ДНР. Напередодні хтось підпалив українські прапори біля будівлі міської ради. Я пішов до прибічників приєднання України до Росії з плакатом "Губернатор Донецької області – Рамзан Кадиров". Тоді це здавалося невинним абсурдом.

Я хочу розповісти про свою участь в арт-групі "Война", реперформанси Марини Абрамович та власні акції. І можливо, зрозуміти, чому бойовики ІДІЛ у перервах між бойовими діями пишуть і читають поезію».

Арт-середа – проект, що прагне створити для художників максимально невимушену атмосферу спілкування. Формат події визначають самі учасники: це може бути презентація, виставка, кінопоказ, перформанс, лекція та/або дискусія. Арт-Середа створюється для того, щоб надати творчим людям простір для презентації різних художніх практик, а також дати можливість поділитися інформацією про актуальні дослідження, ідеї, знайти команду однодумців і отримати коментарі експертів.

Місце: Izone (вул. Набережно-Лугова, 8), Лектори: Армяновский Пьотр, Безкоштовно, Організатори: Фонд «Ізоляція. Платформа культурних ініціатив»

Реклама:

Головне сьогодні