Концерт Ґебріела Брюса

Британська Рада та Sentrum відкривають другий сезон концертів нової британської музики Selector Live. 5 червня у Києві з презентацією нового альбому «Come All Sufferers» виступить 26-річний соло-артист із Лондона Ґебріел Брюс.

Його називають «диско Леонардом Коеном», обдарованим надзвичайно глибоким голосом. Дебютний альбом «Love In Arms» (2013) отримав схвальні відгуки від NME, DIY, The Guardian і порівняння із рядом легенд – від Тома Уейтса до Девіда Боуї. Із останнім Ґебріела поєднує потяг до театралізованого самовираження і невгамовних експериментів із жанрами – він легко пірнає у диско та R&B, метал та гранж, може запросто відкласти драм-машинку на користь органу, й при цьому лірика у дусі витягів із Старого Заповіту аж ніяк не постраждає.

ВІДЕО ДНЯ

У нього чимало чудернацьких захоплень – від таксидермії до онейрології, науки про сон, що інколи відображені в естетиці створення його музики: приміром, перший сингл «Sleep Paralysis» був випущений відразу на вінілі у супроводі ілюстрованої книги, до якої увійшли дада-поезії та ескізи самого Ґебріела, цитування французького сюрреаліста Поля Елюара і вирізки з медичних статей, що досліджують феномен сонного паралічу.

Вартість: 300–600 грн.

Купити квитки.

Місце: Sentrum (вул. Шота Руставелі, 11), Вартість: 300–600 грн, Організатори: Британська рада в Україні (British Council)

Реклама:

Головне сьогодні