Конференція Cases: Summer

11 червня відбудеться конференція Cases: Summer – день актуальних кейс-стаді креативного бізнесу України. Всі кейси конференції – живі проекти. Їх творці пройшли шлях від цілей і перших інсайтів до реальних результатів і готові ділитися досвідом. Гості конференції почують кейси про створення брендів, заходів, архітектуру, ревіталізацію культурних центрів і багато іншого.

Свої проекти представлять лідери думок, яким є що розповісти, і які знають, про що говорять: ADV Group, Madcats, Vodafone Україна, Agama Communications Group, Sergey Makhno Architects, «Арт-завод Платформа», команда кінотеатру «Жовтень», Vegano Hooligano та інші.

Cases: Summer – це шанс дізнатися:

- як за допомогою івентів Ulichnaya Eda «Арт-завод Платформа» перетворився в один із двигунів креативної економіки України;- як створювався новий бренд «Конкорд Банку» – від позиціонування до айдентики;- на які зміни зважився один з головних мобільних операторів країни;- як підтримувати в кінотеатрі атмосферу, за яку глядачі вийдуть на мітинг;- як вибудувати етичний бізнес в вузькій ніші.

Вартість: від 400 до 800 грн.

Купити квитки.

Місце: КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а), Вартість: 400–800 грн

Реклама:

Головне сьогодні